Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

MOBIL PEGASUS 710 208L
MOBIL PEGASUS 710 208L
381 911 Ft+ÁFA=485 026 Ft

MOBIL PEGASUS 710 208L

Mobil A Pegasus 710 egy kiváló minőségű gázmotorolaj, amelyet elsősorban a modern, nagy fordulatszámú motorok kenésére terveztek négyütemű motorok számára, amelyeknek nagyon alacsony az olajfogyasztásuk, és ahol az agresszív üzemanyagok hatására megnő a lúgosság. Ezek a motorokat általában turbófeltöltős motorokként tervezik sovány keverékek elégetésére, ahol azonban nagyobb töltőnyomású megakadályozzák, hogy elegendő olaj jusson a szelepvezető felületekre. Ez az olaj szintén ajánlott gázkompresszorok kenésére. Kiváló minőségű kőolaj-alapolajokból és a következő progresszív kombinációból készül közepes hamuzsír-adalékanyagokból, amelyeket úgy terveztek, hogy a motor és a kompresszor alkatrészei kivételes mértékű védelmet nyújtanak. A termék magas szintű kémiai stabilitást, oxidációs és nitrációs ellenállást mutat. A Pegasus 710 a következőket kínálja rendkívüli ellenállást a szelepsorozat kopásával szemben és védelmet a lerakódások kialakulásával szemben. Ezek a teljesítménybeli előnyök a rendkívül hatékony mosószer-diszpergáló adalékrendszerrel kombinálva korlátozzák a hamu és a szénlerakódások kialakulását, amelyek egyébként negatív hatással vannak a motor teljesítményére és kopogására. Magas lúgtartalmának és TBN-visszatartásának köszönhetően az olaj alkalmas olyan motorokhoz is, amelyek a következő összetevőket tartalmazó üzemanyagokat égetnek kis mennyiségű agresszív összetevőket, például hidrogén-szulfidot tartalmaznak. Kivételes korróziógátló tulajdonságai megakadályozzák a korróziós kopást a hengerek, a szelepülések és a csapágyak korrózióját, ami a motor élettartamának meghosszabbításában mutatkozik meg. Termékvédelem Mobil Pegasus 710 a kopás és kopás ellen minimális dugattyú kidudorodást és karcolódást, valamint a hengerek és gyűrűk kopását biztosítja.

A Mobil Pegasus 710 gázmotorolaj lehetővé teszi a motor nagyobb tisztaságának fenntartását, a lassabb kopást és a megnövekedett motorteljesítményt. A termék használata csökkenti a karbantartási költségeket és növeli a termelési kapacitást. Kiváló kémiai és oxidációs stabilitás a hosszabb csereintervallumokban és a csökkentett szűrési költségekben mutatkozik meg. A magas lúgossági tartaléka ennek az terméknek lehetővé teszi a kis mennyiségű agresszív összetevőket tartalmazó üzemanyagot égető motorokban való felhasználását.

- Négyütemű gázmotorok elektromos gyújtással és alacsony olajfogyasztással
- Korrózióra és a szeleppályák kopására hajlamos motorok
- Alacsony kén- és klórvegyület-koncentrációjú tüzelőanyagot égető motorok
- Földgáz kompresszor dugattyús kompresszor hengerek
- Nagy teljesítményű motorok vagy légköri motorok, amelyeket magas hőmérsékleten, névleges vagy annál magasabb hőmérsékleten üzemeltetnek teljesítményt

Megfelel a követelményeknek és jóváhagyásoknak:

SAE40

Waukesha
Rendelhető
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken!
381 911 Ft+ÁFA=485 026 Ft
Adatok
Tömeg
200 kg/db