Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

MOBIL SHC POLYREX 462 16 KG
MOBIL SHC POLYREX 462 16 KG
151 632 Ft+ÁFA=192 573 Ft

MOBIL SHC POLYREX 462 16 KG

A magas hőmérsékletű szintetikus poliurea alapú kenőzsírok NSF H1 jóváhagyással és regisztrációval rendelkeznek, és megfelelnek a Kosher/Parve követelményeknek is, lehetővé téve az élelmiszer-feldolgozási alkalmazásokban való felhasználásukat mind magas hőmérsékletű kenőzsírként, mind általános célú kenőzsírként a H1 szerint.
Mobil Az SHC Polyrex egy kifejezetten a gépek termelékenységének növelésére kifejlesztett kenőzsírcsalád, amely a magas hőmérsékletű alkalmazások kenési problémáinak megoldásával a standard ipari gyártásban és az élelmiszeriparban egyaránt megoldást nyújt. Ezek a polikarbamid-szilárdító alapon kifejlesztett szintetikus zsírok megoldást kínálnak a problémás, magas hőmérsékletű alkalmazások kenésére, miközben NSF H1 jóváhagyással rendelkeznek.

A Mobil SHC Polyrex termékcsalád összetétele kiváló magas hőmérsékleti tulajdonságokkal, kiváló vízállósággal és kiegyensúlyozott kopásvédelemmel rendelkezik, amely teljes mértékben megfelel a Mobil zsírcsaládnak. A laboratóriumok egy fejlett polikarbamid-szilárdító és a kiváló magas hőmérsékleti tulajdonságokkal rendelkező szintetikus alapolajok egyedülálló kombinációjának felhasználásával olyan terméket fejlesztettek ki, amely akár 170 °C-os alkalmazások kenését is biztosítja. A Mobil SHC Polyrex még ilyen szélsőséges hőmérsékleten is ellenáll az oxidációnak, és stabil szerkezetet tart fenn, ami lehetővé teszi a hosszabb kenési időközöket, miközben fenntartja a kenhető alkatrészek védelmét. A keményítő, szintetikus alapolajok és adalékanyagok gondosan kiválasztott és kiegyensúlyozott kombinációja kiváló tartósságú és korrózióvédelmet biztosító zsírt eredményez. Mobil Az SHC Polyrex a vízzel való kimosódással szemben is rendkívül ellenálló, és kiváló korrózióvédelmet biztosít, így fokozott védelmet nyújt a nedves környezetben működő vagy vízzel gyakran érintkező berendezések számára. Az All Mobil SHC Polyrex termékcsalád minden terméke NSF H1 jóváhagyással és regisztrációval rendelkezik, és megfelel a Kosher/Parve követelményeknek is, lehetővé téve az élelmiszeripari alkalmazásokban való felhasználást magas hőmérsékletű és H1 általános célú zsiradékként egyaránt.

Megfelel a követelményeknek és jóváhagyásoknak:

NLGI 2, KPF2P-20
Rendelhető
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken!
151 632 Ft+ÁFA=192 573 Ft
Adatok
Tömeg
17 kg/db