Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

MOBILUX EP 0 18 KG
MOBILUX EP 0 18 KG
50 296 Ft+ÁFA=63 876 Ft

MOBILUX EP 0 18 KG

Ezeket a lítium-hidroxisztearát zsírokat úgy állították össze, hogy kivételes védelmet nyújtsanak a kopás, a korrózió és a vízzel való kimosódás ellen. A Mobilux EP 0, 1, 2 és 3 zsírok a legtöbb ipari alkalmazáshoz ajánlottak, beleértve a nagy igénybevételnek kitett, nagy nyomást vagy lökésszerű terhelést jelentő alkalmazásokat is. Ezek a zsírok kiváló védelmet nyújtanak a rozsda és a korrózió ellen, és ellenállnak a vízzel való kimosódásnak, így különösen alkalmasak a gyakran nedves és nedves körülmények között üzemeltetett berendezésekhez. Mobilaz ux EP 0 és 1 alkalmas központi kenéssel ellátott rendszerekhez. Mobilaz ux EP 2 és 3 univerzális zsírok. Az ajánlott üzemi hőmérséklettartomány -20°C és 130°C között van, de magasabb hőmérsékleten is használhatóak, feltéve, hogy a kenés gyakoriságát ennek megfelelően növelik. Mobilaz ux EP 004 különösen alkalmas tömített fogaskerekek és csapágyak kenésére szivárgó sebességváltókban. Számos más ipari alkalmazásban is használhatók, ahol a hagyományos hajtóműolajok szivárgás, kopott vagy hiányzó tömítések miatt nem használhatók. A Mobilux EP 004 kenőanyag ajánlott üzemi hőmérséklettartománya -25 és 120°C között van.
A Mobilux EP-zsírok hosszú ideje bizonyított eredményekkel rendelkeznek, és a versenytárs termékekhez képest kiemelkednek a korrózióvédelem, az alacsony hőmérsékletű szivattyúzhatóság és a magas hőmérsékletű karbantarthatóság terén. A Timken tesztben a 40 font OK terhelési érték bizonyítja, hogy képesek nagy nyomást és terhelést kezelni.- Kevesebb kopás erősen vagy lökésszerűen igénybevett és vibrációs körülmények között biztosítja a jó megbízhatóságot és a berendezések rendelkezésre állását- A rozsda- és korrózióvédelem és a vízzel való kimosódással szembeni ellenállás védi a berendezéseket és lehetővé teszi a jó kenést még víz jelenlétében is- A csapágyak hosszabb élettartama nedves környezetben csökkenti a csapágyak költségeit és korlátozza a nem tervezett állásidőt- Jó szivattyúzhatóság a központilag kenhető rendszerekben Mobilux EP 0 és 1- Hatékony szivárgásvédelem Mobilux EP 004
- Mobilux EP 0 és EP 1 jó szivattyúzhatósággal rendelkezik alacsony hőmérsékleten, és alkalmas a következőkhöz központilag kenhető rendszerekhez és olyan alkalmazásokhoz, ahol alacsony hőmérsékletű teljesítményre van szükség hőmérsékletek.
- A Mobilux EP 2 ajánlott többcélú alkalmazásokhoz gördülő- és siklócsapágyakban, perselyek és csapágycsapágyak normál üzemi körülmények között.
- A Mobilux EP 3 egy NLGI 3 konzisztenciájú, sűrű kenőanyag, amelyet a következőkhöz ajánlunk olyan alkalmazásokhoz, ahol maximális védelemre van szükség a víz vagy részecskék behatolásával szemben.
- Mobilux EP 004 különösen alkalmas zárt fogaskerekek és csapágyak kenésére a legtöbb bányagép szivárgó hajtóműveiben, kivéve a hajtóműveket villanymotorok. Számos más ipari alkalmazásban is használható, ahol a következők miatt szivárgás és kopott vagy hiányzó tömítések miatt a hagyományos hajtóműolajok nem használhatók. Mobilaz ux EP 004 megfelel a SEW 1008 óra mod. DR.EM.203.
Megfelel a követelményeknek és jóváhagyásoknak:
DIN 51825: GP 0 G -20

Szilárdítószer típusa Lítium
Színes, vizuális. barna
Alapolaj viszkozitása, ASTM D 445 cSt @ 40°C 160
Behatolás, ASTM D217 munka, 60x, mm/10 370
Folyáspont, ASTM D 2265, °C (°F) 190
Alapolaj (típus) Ásványi
Alkalmazási terület G - zárt fogaskerekek
Adalékanyagok (EP-adalékanyagok; szilárd) P - EP-adalékanyagok
Maximális hőmérséklet °C G - 100
Minimális hőmérséklet °C -20
Rendelhető
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken!
50 296 Ft+ÁFA=63 876 Ft
Adatok
Tömeg
20 kg/db