Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

MOBIL PEGASUS 605 208L
MOBIL PEGASUS 605 208L
383 874 Ft+ÁFA=487 520 Ft

MOBIL PEGASUS 605 208L

A Mobil Pegasus 605 egy 0,5% -os kőzetgáz motorolaj, kivételes tartalék alkalinitással, amely a savas anyagok negatív hatásait kompenzálja a motoralkatrészekre.
A Mobil Pegasus 605 A kiváló korrózióvédő tulajdonságok megakadályozzák a hengerek, szelepek és csapágyak maró kopását, ami hosszabb motortartalmat és alacsonyabb karbantartási költségeket eredményezhet.
Termékleírás

A Mobil Pegasus ™ 605 egy , amely elsősorban olyan korszerű közép- és nagysebességű négyciklusú motorok kenésére szolgál, amelyek üzemanyagként olyan korrozív anyagokat használnak, mint a hidrogén-szulfid vagy a halogének (klór, fluor, stb. ). Ezek a motorok általában a karcsú kialakításúak, ahol a megnövekedett elosztónyomás megakadályozza, hogy elegendő kenőanyag érje el a szelepvezető területeket, ami alacsony olajfogyasztást eredményez, ami a szelepvezető kopását és a szelep recesszióját eredményezheti. Ez a hatás növeli az égés során keletkező korrozív anyagokból a felső henger alkatrészek kopását és savas megtámadását. A Mobil Pegasus 605 egy 0,5% -os kőzetgáz motorolaj, kivételes tartalék alkalinitással, amely a savas anyagok negatív hatásait kompenzálja a motoralkatrészekre. A kiváló korrózióvédő tulajdonságok megakadályozzák a hengerek, szelepek és csapágyak maró kopását, ami hosszabb motortartalmat és alacsonyabb karbantartási költségeket eredményezhet. A Mobil Pegasus 605 kitűnő kopásgátló és kopásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, amely biztosítja a minimális dugattyúfestést, a pontozást és az alacsony hengeres bélést és a dugattyúgyűrű kopását. Ez az olaj használható a dugattyús kompresszorok kenésére a hulladéklerakóban és a biomassza gáz alkalmazásában.

A Mobil Pegasus 605 kiváló minőségű ásványi alapolajokból áll össze, kombinálva egy olyan fejlett technológiával, alacsony hamutartalmú adalékrendszerrel, amely kiválóan védi a motort és a kompresszor alkatrészeit. Ez a termék magas kémiai stabilitást és oxidációs és nitrálási ellenállást mutat. A Pegasus 605 kiváló ellenállást jelent a szelepszár kopásának és a betétképződés elleni védelemnek. Ezek a teljesítmény-előnyök kombinálva a nagyon hatékony detergens és diszpergációs jellemzőkkel segítik a hamu és a szén-lerakódások kialakulását, ami rossz teljesítményt és robbanást eredményezhet. Ez a termék katalizátorral felszerelt gázmotorokban is használható.
Felhasználás:

A Caterpillar, az MWM GmBh (korábban Deutz Power Systems), a Jenbacher, a Rolls Royce-Bergen, a Wartsila, a Waukesha és más turbófeltöltős, természetesen szívó, közepes és nagy sebességű négyciklusú motorok,
Lean égő és sztöchiometrikus négyciklusú motorok nagy terhelés mellett, magas hőmérsékleti körülmények között

Alkalmazások:

A közepes hidrogén-szulfidot (H2S) tartalmazó üzemanyagot üzemeltető gázmotorok
A más korrozív anyagokat tartalmazó tüzelőanyaggal működő motorok, mint a TOHCI (teljes szerves halogenidek mint klorid), például hulladéklerakó vagy biomassza gáz
A Spark négyciklusú gázmotorokat gyújtott fel nagyon kismértékű kenőolaj-fogyasztással
Közepes és nagysebességű négyciklusú motorok katalizátorokkal, amelyek alacsony hamutartalmú motorolajat igényelnek
A szelepek kopásának és korróziójának tapasztalatai
Kén- vagy klórvegyületeket tartalmazó földgázon működő, dugattyús kompresszorok
Magas teljesítményű vagy természetesen szívó motorok, amelyek a névleges kapacitást meghaladják vagy meghaladják a magas hőmérsékletet

Tulajdonságok:

A Mobil Pegasus 605 gázmotor olaj további védettségi szintet biztosít a szennyezett üzemanyagot használó alkalmazásokban.
Kiváló detergens / diszpergáló technológiája tisztább motorokat eredményez, alacsonyabb kopási sebességet és jobb teljesítményt eredményez.
A termék használata csökkentett karbantartási költségeket és jobb termelési kapacitást eredményezhet.
Kiváló kémiai és oxidációs stabilitása hosszabb leeresztési időt és csökkentett szűrési költségeket eredményezhet.
A termék nagy tartaléklúgossága lehetővé teszi az üzemanyaggal működő, alacsony vagy mérsékelt mennyiségű maró hatású üzemanyaggal működő motorok használatát.
Rendelhető
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken!
383 874 Ft+ÁFA=487 520 Ft
Adatok
Tömeg
200 kg/db