Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

MOBILMET 426 208L
MOBILMET 426 208L
459 464 Ft+ÁFA=583 519 Ft

MOBILMET 426 208L



A Mobilmet 400 sorozat termékei nagy teljesítményű, többcélú, korrózióálló vágóolajok. Ezeket a könnyű és közepes igénybevételű forgácsológépek megmunkálására tervezték, és mechanikus szerszámok kenőanyagaként és hidraulikaolajként is alkalmasak, így kiküszöbölve a vágóolaj és a kenőanyag közötti keresztszennyeződés problémáját. Kiváló minőségű alapolajokat és adalékanyagokat tartalmaznak, amelyek hatékony teljesítményt nyújtanak a legkülönbözőbb megmunkálási műveletek során, és a megmunkálás során és azt követően nem korrodálnak vas- és színesfémeket. Az olajok világos színűek és átlátszóak, így a munkaterület mindig jól látható. Védik a kés vágóbetétjeit a kopástól, és korlátozzák a késpengén a lerakódások kialakulását. Jobb felületi felületet biztosítanak, ami kiküszöbölheti a csiszolás előtti tisztító vagy formázó megmunkáláshoz szükséges esztergálást. A Mobilmet 400 sorozat használatából eredő jobb méretpontosság jelentősen csökkenti a megmunkálás során fellépő méreteltérés vagy deformáció okozta selejtek számát. A Mobilmet 420 termékcsalád magasabb viszkozitású összetétele megakadályozza az olajköd kialakulását a mechanikus szerszám közelében, így hozzájárul a biztonságosabb és kellemesebb munkakörnyezethez. Nem tartalmaznak klórt.

Mobila met 411 ajánlott alumínium, magnézium és réz ötvözetek megmunkálásához. Különösen alkalmas mélyfúrásokhoz és nagy sebességű műveletekhez, ahol az olajat nyomás alatt vezetik a vágási területre a forgács és a törmelék kiöblítése érdekében. Használható csavarozott acélok nagysebességű, könnyű megmunkálásához és nagysebességű orsók kenőanyagaként is. Mobilmet 423 és Mobilmet 424 a Mobilmet 411 oldalon felsorolt összes fémhez használható, és ezen felül 200 Brinell-keménységig ajánlott acélokhoz és öntöttvasakhoz. Nehezen megmunkálható színesfém ötvözetek, például szilícium-réz, szilícium-bronz és réz-nikkel vágására használható. Ellenállnak a habképződésnek, még túlpermetezés esetén is, így biztosítják a szerszámgépek kenőrendszerének nagy teljesítményét. Viszonylag alacsony dermedéspontjuk és magas viszkozitási indexük miatt nem nehéz hideg körülmények között adagolni őket, és megfelelő filmszilárdságot biztosítanak a magasabb hőmérsékleten működő mechanikus szerszámok terhelt csapágyaiban. Mobilmet 426 és Mobilmet 427 ajánlott a legfontosabb színesfém megmunkálási műveletekhez és olyan anyagok automatikus megmunkálásához, amelyek Brinell-keménysége legfeljebb 300 Brinell-keménységű. Ezek többcélú, többféle felhasználási területre szánt termékek, amelyek a legtöbb alkalmazáshoz alkalmasak.

A megmunkálásban való széleskörű alkalmazásával és a szerszámgépek kenésére való nagyon jó képességével a Mobilmet 400 sorozatú termékek számos üzemeltető számára alapvető termékké váltak.

Az évek során a Mobilmet márkájú vágófolyadékok jól megérdemelt hírnevet szereztek az innováció és a kiváló teljesítmény terén. A Mobilmet 400 sorozat fontos tagja ennek a csoportnak a többfunkciós megmunkálási és kenési képességeivel, amelyek megfelelnek a forgácsmegmunkáló gépek gyártóinak igényes követelményeinek.

A Mobilmet 400 sorozatú olajok a megmunkálási műveletek széles skálájához ajánlottak minden fémtípuson. Használhatók gépolajként vagy hidraulikafolyadékként. Tipikus alkalmazások:

- AMobilmet 411 ajánlott alumínium és magnézium, valamint ezek ötvözeteinek, réz, sárgaréz és bronz megmunkálásához. Különösen alkalmas mély lyukak fúrására és hasonló nagy sebességű műveletekre. Használható nagysebességű menetvágáshoz kis menetemelkedéssel és nagysebességű orsók kenőanyagaként is

- AMobilmet 423 és a Mobilmet 424 minden olyan fémhez használható, amelyhez a Mobilmet 411 olaj alkalmas, és 200 Brinell-keménységig ajánlott acélokhoz és öntöttvasakhoz. A nehezen megmunkálható színesfém ötvözetek, például szilícium-réz, szilícium-bronz és réz-nikkel igényes megmunkálási műveleteihez használhatók. Nagyon hatékony kenőanyagok a mechanikus szerszámok kenőrendszereihez a hőmérsékleti viszonyok széles skáláján

-Mobilmet 426 és Mobilmet 427 ajánlott a legfontosabb színesfém megmunkálási műveletekhez és automatikus műveletekhez olyan anyagokkal, amelyek Brinell-keménysége legfeljebb 300 Brinell-keménységű

Megfelel a követelményeknek és jóváhagyásoknak:

ISO VG 35

Olaj viszkozitása 40°C-on cSt-ban 35.3
Az olaj viszkozitása 100°C-on cSt-ban 6,2
Viszkozitási index 112
Lobbanáspont, ºC (ASTM D92) 210
Kiömlési pont, ºC, ASTM D 97 -15
Sűrűség 15 ºC-on kg/l, ASTM D 4052 0,874
Rendelhető
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken!
459 464 Ft+ÁFA=583 519 Ft
Adatok
Tömeg
210 kg/db