Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

MOBIL ZERICE S 46 20L
MOBIL ZERICE S 46 20L
72 764 Ft+ÁFA=92 410 Ft

MOBIL ZERICE S 46 20L

A Mobil Zerice S olajok kiváló minőségű szintetikus hűtőkompresszor kenőanyagok, amelyek az alkil-benzolokon alapulnak, amelyek jellegüknél fogva kiváló elegyedést mutatnak a hidroklórfluor-szénhidrogénnel (R22).
A Mobil Zerice S olajok bizonyos körülmények között kompresszorokban is alkalmazható, ahol az ammónia hűtőfolyadékként működik.
Felhasználás:

Az ásványi és egyéb szintetikus kenőanyagokkal szemben a Mobil Zerice S kiváló oldhatósággal rendelkezik a halogénezett szénhidrogénekkel. Ez segít elkerülni az olajszétválasztás és a hűtőrendszer szelep és hőátadó felületeinek közös problémáját.
Ezenkívül a Mobil Zerice S kenőanyagok nagyon kis öntési és floc pontokkal rendelkeznek, amelyek segítenek megakadályozni a káros viaszcsapódást, ami blokkolja a tágulási szelepeket és a hőátadó felületeket.
A Mobil Zerice S kenőanyagok szintetikus természete kiváló kémiai stabilitást biztosít, amely ellenáll a hűtőközegekkel való reakciónak, valamint a magas termikus stabilitásnak, amely megakadályozza az olaj lebomlását

Alkalmazások:

A Mobil Zerice S kenőanyagokat minden hűtőkompresszor típushoz ajánlott: reciprok vagy forgó csavar.
Alkalmasak hidroklórfluor-szénhidrogén hűtőközegekhez való alkalmazásra, és alkalmasak lehetnek ammónia felhasználására bizonyos berendezés gyártók kompresszoraiban.
Nem szabad kén-dioxiddal vagy R134A hűtőközegekkel együtt használni. A fajlagos viszkozitási fokozatot a kompresszor gyártójának ajánlásai szerint kell kiválasztani.

Tulajdonságok:

Az elegyíthetőség a halogénezett szénhidrogénekkel A rendszer hatékonyságának növelése
Alacsony öntés és lebegőpontok Kerülje a viaszcsapódást és növeli a rendszer hatékonyságát
Kémiai stabilitás Hosszú olaj üzemideje
Rendelhető
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken!
72 764 Ft+ÁFA=92 410 Ft
Adatok
Tömeg
20 kg/db