Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

MOBIL DTE 846 208L
MOBIL DTE 846 208L
460 571 Ft+ÁFA=584 925 Ft

MOBIL DTE 846 208L

A MOBIL DTE 832 és a MOBIL DTE 846 nagy teljesítményű turbinaolajok, amelyeket gőzturbinákban, gázturbinákban és kombinált ciklusú gázturbinákban (CCGT) való használatra terveztek, és a legnehezebb üzemi körülmények között működnek. Ezek a progresszív termékek kiváló minőségű hidrokrakkolt alapolajon alapulnak, kivételes hőállóságot, oxidációs ellenállást és speciálisan kiválasztott adalékanyagokat biztosítanak, amelyek a lerakódások kialakulásának csökkentésére és a zord környezetben működő gázturbinákban való használathoz elengedhetetlen olajtisztaság, valamint a gőzturbinák működéséhez szükséges kiváló vízleválasztó képesség biztosítására lettek kifejlesztve. Az olajok cinkmentes adalékanyagok kombinációját is tartalmazzák, amelyek védelmet nyújtanak a kopás ellen, és lehetővé teszik, hogy az olajok megfeleljenek a hajtóműves turbinák terhelhetőségi követelményeinek.

A MOBIL DTE 846 a következő funkciókat és lehetséges előnyöket kínálja:

Kiváló hőstabilitás és oxidációs ellenállás
Csökkentett állásidő, megbízhatóbb működés
Kiváló kopásvédelem
Hatékony rendszerüzemeltetés és csökkentett karbantartás

A MOBIL DTE 846 egy nagy teljesítményű turbinaolaj, amelyet gőz- és gázturbinák közvetlenül vagy fogaskerekeken keresztül a hajtott géphez csatlakozó kenőrendszereiben, valamint a turbina vezérlőmechanizmusaiban való használatra terveztek. Tipikus alkalmazások:

Kombinált ciklusú energiatermelő források (CCGT), beleértve a gőz- és gázturbinás kombinált ciklusú alkalmazásokat.
Villamosenergia-forrásokban, földgázvezetékekben, kapcsolt energiatermelésre szolgáló feldolgozóüzemekben használt gőz- vagy gázturbinák kenése

Megfelel a követelményeknek és jóváhagyásoknak:

ISO VG 46
Rendelhető
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken!
460 571 Ft+ÁFA=584 925 Ft
Adatok
Tömeg
200 kg/db