Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

MOBIL VACUOLINE 133 208L
MOBIL VACUOLINE 133 208L
408 258 Ft+ÁFA=518 487 Ft

MOBIL VACUOLINE 133 208L

A Mobil Vacuoline 100 termékcsalád kivételes minőségű olajokat tartalmaz keringtető kenőrendszerekhez, amelyeket elsősorban a következő célokra terveztek siklócsapágyak kenésére olyan rendszerekben, ahol az olaj elárasztja a csapágyakat, különösen azokban, amelyek erősen szennyezettek víz, mint például a gördülőcsapágyak biztonsági rendszerei a hengerművekben. Ezek az olajok megfelelnek a csapágyazási követelményeknek morgoil hengerművek, beleértve a Morgan progresszív olajszabványt "szuper emulziómentesítési képességgel".


Termék részletes leírása

A Mobil Vacuoline 100 termékcsalád kivételes minőségű olajokat tartalmaz keringtető kenőrendszerekhez, amelyeket elsősorban a következő célokra terveztek siklócsapágyak kenésére olyan rendszerekben, ahol az olaj elárasztja a csapágyakat, különösen azokban, amelyek erősen szennyezettek víz, mint például a gördülőcsapágyak biztonsági rendszerei a hengerművekben. Ezek az olajok megfelelnek a csapágyazási követelményeknek morgoil hengerművek, beleértve a Morgan progresszív olajszabványt "szuper emulziómentesítési képességgel". Tanács olajok Mobil A Vacuoline 100 kiváló minőségű alapolajokból és adalékanyagokból készül, és kivételes vízelválasztó képességgel rendelkezik, jó ellenállás a termikus degradációval és oxidációval szemben, valamint védelem a rozsdásodás és korrózió ellen. A Mobil Vacuoline 100 sorozatú olajok köd- és iszapállóak. Az olajnak ennek a tulajdonságának köszönhetően hozzájárulnak a nagyobb a rendszerek és szűrők tisztasága. Még a szilárd szennyeződések is gyorsan elkülönülnek és könnyen elválaszthatók centrifugálással, szűréssel vagy a rendezéssel. A Mobil Vacuoline 100 olajcsaládot magas viszkozitási index és jó emulziómentesítés jellemzi képességét, amely még erős vízszennyezés esetén is megmarad. Ezt a sorozatot olyan keringtető rendszerekhez ajánljuk, mint pl egy- és kéttartályos. A Mobil Vacuoline 100 sorozatú olajokat a hengerművek üzemeltetői mindenütt használják. Jelentős a legfontosabb berendezésgyártók, köztük a Morgan Construction Company (Worcester, MA, USA) támogatása.

Mobil A Vacuoline termékei a márka kivételes teljesítményének és globális műszaki támogatásának köszönhetően kiemelkedőek, világszerte ismert és elismert. Kivételes minőségének köszönhetően a Mobil Vacuoline 100 termékcsaládot választotta a a hengerművek felhasználói világszerte. A vezető vállalatokkal való szoros együttműködés során szerzett tapasztalatokat alkalmazta hengerműgyártók, köztük a Morgan Construction, amelyek biztosítják, hogy a Vacuoline olajok továbbra is megfelelnek a az újonnan kifejlesztett hengerművek és alkalmazások növekvő igényei. A Mobil Vacuoline 100 sorozat esetében ez az együttműködés egy kiváló minőségű alapanyagon alapuló készítményt eredményezett rozsdásodás és korrózió ellen védő és kiváló emulziógátló képességgel rendelkező, speciálisan kiválasztott adalékanyagokat tartalmazó olajok kiváló berendezésvédelemben, megbízható védelemben és hosszú olajbetét élettartamban nyilvánul meg.

A Mobil Vacuoline 100 sorozatú olajokat elsősorban és szinte kizárólag a hengerművekben ajánlják. Az olajok alkalmasak:
- Tartalék siklócsapágyak, különösen Morgoil csapágyrendszerek, ahol egy vagy két tartályt használnak
- Egyéb rendszerek, amelyekben az olaj elárasztja a csapágyakat, és hasonló típusú alkalmazások más iparágakban, különösen ott, ahol a lerakódások erős vízszennyezésnek vannak kitéve

Megfelel a követelményeknek és jóváhagyásoknak:

MORGOIL "Kenőanyag specifikáció, Rev. 2.1"
MORGOIL "Lubricant Spec., Rev. 1.0A"

Olaj viszkozitása 40°C-on cSt-ban 150
Az olaj viszkozitása 100°C-on cSt-ban kifejezve 14,8
Viszkozitási index 96
Lobbanáspont, ºC (ASTM D92) 280
Folyáspont, ºC, ASTM D 97 -9
Sűrűség 15 ºC-on kg/l, ASTM D 4052 0,89
Rendelhető
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken!
408 258 Ft+ÁFA=518 487 Ft
Adatok
Tömeg
210 kg/db