Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

ENI (Agip) Precis HLP-D 68  * HLP-D 180kg
ENI (Agip) Precis HLP-D 68 * HLP-D 180kg
168 457 Ft+ÁFA=213 941 Ft

ENI (Agip) Precis HLP-D 68 * HLP-D 180kg

Az AgipPRECIS HLP-D ásványolaj alapú, korrózió és kopásgátló, valamint detergens adalékokkal adalékolt hidraulika olaj.
Az Agip PRECIS HLP-D hidraulika olajok bármely típusú hidraulikus rendszerben és hidraulikus berendezésben széles hőmérséklet határok között alkalmazhatók. Az alacsony folyáspont biztosítja, hogy a hidraulikus berendezések zavarmentesen üzemeljenek alacsony indulási hőmérsékletnél is. Az olajok nagyon jó kopáscsökkentő tulajdonságúak, rendkívül jó oxidációs stabilitással rendelkeznek, kiemelkedő korrózió- és rozsdagátló tulajdonságaik megakadályozzák a hidraulikus körfolyamat egységeinek oxidációját.
A detergens adalékának köszönhetően jó szennyezőanyag eltávolító tulajdonságokkal rendelkezik, valamint kis mennyiségű víz jelenléte sem okoz működési problémát.
Habzásgátló tulajdonságuk és gyors levegő elváló képességük által elkerülhetők azok a rendellenességek melyek a szivattyúk és a szabályozó egységek működésekor a légbuborékok keletkezéséből és azok összenyomásából adódnának.
A termék nem támadja meg a hidraulikus rendszer elemeit és tömítéseit, ezáltal maximális működési biztonságot ad.
Az Agip PRECIS HLP-D hidraulika olajok alkalmazhatók különböző hidraulikus rendszerekbe erőátviteli folyadékként a legnagyobb terhelések és nyomások esetén is. A fentieken kívül használható még szánkenőolajként, pneumatikus rendszerek kenésére, valamint egyéb gépkenési helyekre is.
Raktáron
168 457 Ft+ÁFA=213 941 Ft
Adatok
Tömeg
180 kg/db