Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

MOBIL DTE OIL HEAVY 208L
MOBIL DTE OIL HEAVY 208L
422 000 Ft+ÁFA=535 940 Ft

MOBIL DTE OIL HEAVY 208L

A Mobil DTE Oil sorozatú olajok kiváló minőségű keringtető olajok, amelyeket olyan gőz- és vízturbinarendszereket érintő alkalmazásokhoz terveztek, ahol hosszú élettartamra van szükség. A Mobil DTE Oil termékcsalád kenőanyagai magasan finomított alapolajokból és olyan adalékanyagrendszerből készülnek, amelyek rendkívül magas szintű kémiai és termikus stabilitást biztosítanak, gyors és teljes vízelválasztást tesznek lehetővé, és nagymértékben ellenállnak az emulzióképződésnek. Kiváló védelmet nyújtanak a korrózió és a kopás ellen, még sós vízben is. Magas viszkozitási indexük biztosítja a filmvastagság minimális változását a hőmérséklet függvényében és a teljesítmény minimális csökkenését a fűtési időszak alatt. Nagyon jól elválasztják a levegőt, és megakadályozzák a kavitációt (buborékképződést) és a szivattyú szabálytalan működését. A Mobil DTE Oil termékcsalád kenőanyagait sok felhasználó választja, mert ismertek hosszú élettartamukról, kiváló berendezésvédelmükről és nagyfokú sokoldalúságukról az ipari alkalmazások széles skáláján. A gőz- és vízturbinákban, amelyeket permetezéssel, olajfürdőben és gyűrűkkel kenve, valamint szivattyúk, szelepek és segédberendezések keringtető rendszereiben használnak. Ez a termékcsalád sima- és görgőscsapágyak és párhuzamos tengelyű fogaskerekek folyamatos működéséhez ajánlott. Egyes alkalmazásokban, gázturbinákban, forgó légkompresszorokban és vákuumszivattyúkban is sikeresen alkalmazzák őket. Hírnevük több évtizedes sikeres működésen és elégedett felhasználókon alapul.

Jellemzők és előnyök

Termékcsalád Mobil A DTE világszerte jól ismert és elismert a kiváló teljesítménye, a K+F szakértelem és a márka mögött álló általános technikai támogatás miatt. Sokoldalúságuk miatt a Mobil DTE Oil olajokat számos ipari alkalmazásban használják. A Mobil DTE olajok kiváló hírnévnek örvendenek a gőz- és vízturbinák keringető rendszereinek kenésében, beleértve a fogaskerekes turbinákat, valamint a segédberendezések széles skáláját. Ahogy a formatervek változnak és az igények növekednek, fejlesztőink feladata, hogy megértsék ezeknek a változásoknak a kenőanyagokra gyakorolt hatásait, és olyan termékeket fejlesszenek ki, amelyek olyan sokoldalúak, mint amilyenekről híresek. A Mobil DTE Oil kenőanyagcsalád esetében ez a folyamat a kiváló oxidációs stabilitást biztosító speciális alapolajok, valamint az adalékanyagok egyedülálló kombinációjának alkalmazását eredményezte, amely biztosítja ezen olajok kiváló, széles spektrumú teljesítményét.

A használat

A Mobil DTE Oil olajcsalád nagy teljesítményű keringtető olajok, amelyeket olyan alkalmazásokhoz terveztek, ahol hosszú élettartamú kenőanyagra van szükség. Tipikus alkalmazások:

Helyhez kötött és tengeri gőzturbinák, vízturbinák és egyes gázturbinák keringtető rendszerei, beleértve a szivattyúkat, szelepeket és egyéb segédberendezéseket
Sikló- és görgőscsapágyak és párhuzamos tengelyű fogaskerekek folyamatos működése
Olajfürdővel, gyűrűs kenéssel, permetezéssel vagy más mechanikai úton kenhető turbinák
Normál körülmények között működő hidraulikaszivattyúk
Levegővel és inert gázokkal működő kompresszorok és vákuumszivattyúk, amelyek kimeneti hőmérséklete nem haladja meg a 150 °C-ot

Megfelel a követelményeknek és jóváhagyásoknak:

DIN 51 517-PART 2 CLP
DIN 51515-1. RÉSZ

Viszkozitás 40°C-on cSt-ban (ASTM D445) 95,1
Viszkozitás 100 °C-on cSt-ban (ASTM D445) 10,9
Viszkozitási index 92
Lobbanáspont, ºC (ASTM D92) 237
Folyáspont, ºC, ASTM D 97 -24
Sűrűség 15 ºC-on kg/l, ASTM D 4052 0,88
Rendelhető
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken!
422 000 Ft+ÁFA=535 940 Ft
Adatok
Tömeg
200 kg/db