Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

MOBIL PEGASUS 610 208L
MOBIL PEGASUS 610 208L
363 256 Ft+ÁFA=461 335 Ft

MOBIL PEGASUS 610 208L

Mobil A Pegasus 610 egy kiváló minőségű olaj földgázüzemű motorokhoz, amelyet elsősorban a modern közepes és közepes teljesítményű motorok kenésére terveztek magas fordulatszámú négyütemű motorok, amelyek olyan agresszív összetevőket tartalmazó üzemanyagot használnak, mint a hidrogén-szulfid vagy a halogéneket (klórt, fluort stb. tartalmazó vegyületek). Ezeket a motorokat általában turbófeltöltővel tervezik a sovány keverékek elégetésére, de ahol a nagyobb töltőnyomás megakadályozza, hogy a szelepvezető felületek elegendő mennyiségű olaj eljusson a szelepszelepekhez. Ez szelepvezetők kopásához és szelepleeséshez vezethet. Ez növeli a motor kopásának valószínűségét és az égés során képződő agresszív komponensek savas hatásának hatását a felső henger felső részén. Mobil A Pegasus 610 gázmotorolaj kivételes lúgossági tartalékkal rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy kiegyensúlyozza a a korrozív komponensek motoralkatrészekre gyakorolt negatív hatásait. Az olaj 1,0% hamutartalmat tartalmaz és magas tBN lúgossági számmal rendelkezik. Kivételes korróziógátló tulajdonságai megakadályozzák a hengerek, szelepülések és csapágyak korróziós kopását, ami meghosszabbíthatja a motor élettartamát és csökkentheti a karbantartási költségeket. Mobil A Pegasus 610 kiváló védelmet nyújt a kopás és a kopás ellen, minimalizálja a dugattyúk horzsolását és csökkenti a hengerek kopását és a dugattyúgyűrűk elhasználódását. Ez az olaj használható a hulladéklerakó gáz és a hulladéklerakóból származó gáz dugattyús kompresszorainak kenésére is biomassza. Mobil A Pegasus 610 kiváló minőségű kőolaj-alapolajokból és modern technológiával kombinálva készül 1,0%-os hamutartalmú adalékrendszerrel, amely kiváló védelmet biztosít a motor és a kompresszor alkatrészeinek. Ez a termék magas szintű kémiai stabilitást, valamint oxidációval és nitrációval szembeni ellenállást mutat. Mobil A Pegasus 610 a következőket kínálja rendkívüli ellenállást a szelepsorozat kopásával szemben, valamint védelmet a lerakódások és az iszapképződés ellen. Ezek a teljesítmény előnyök, a rendkívül hatékony tisztító és diszpergáló tulajdonságokkal párosulva, segítenek a hamu és az iszapképződés korlátozásában szénlerakódások kialakulását, amelyek egyébként hátrányosan befolyásolhatják a motor teljesítményét és a kopogást.

Mobil A Pegasus 610 a gázmotorokhoz további kiegészítő védelmet nyújt azokban az alkalmazásokban, amelyekben szennyezett üzemanyagot használnak. Kiváló tisztító/diszpergáló adaléktechnológiája szintén növeli a motor tisztaságát, lassítja a kopást és növeli a motor teljesítményét. A termék használatával csökkenthetők a karbantartási költségek és növelhető a a termelési kapacitás növelése. Kiváló kémiai és oxidációs stabilitása meghosszabbíthatja a csereintervallumokat és csökkentheti a szűrők költségeit. A termék magas lúgossági tartaléka lehetővé teszi a mérsékelt lúgtartalmú tüzelőanyagokat égető motorokban való használatát agresszív komponenseket tartalmazó tüzelőanyagokat.

Megjegyzés: A magas kén- vagy halogénkoncentrációjú tüzelőgázt égető motoroknál is magasabb kell lennie a kén- vagy halogénkoncentrációnak hűtőfolyadék (víz) és az olaj hőmérséklete.
- Mérsékelt hidrogén-szulfiddal (H2S)
- A TOHCl-től eltérő, korrozív összetevőket (szerves halogenideket, pl. kloridot) tartalmazó tüzelőanyagot égető motorok
- Négyütemű gázmotorok elektromos gyújtással és nagyon alacsony kenőolaj-fogyasztással
- Kén- és halogéntartalmú földgáz dugattyús kompresszorok
- Nagy teljesítményű motorok vagy légköri motorok, amelyeket magas hőmérsékleten, névleges vagy annál magasabb hőmérsékleten üzemeltetnek teljesítményt
Rendelhető
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken!
363 256 Ft+ÁFA=461 335 Ft
Adatok
Tömeg
200 kg/db