Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

MOBIL VACUOLINE 525 208L
MOBIL VACUOLINE 525 208L
390 608 Ft+ÁFA=496 073 Ft

MOBIL VACUOLINE 525 208L

A Mobil Vacuoline 500 termékcsalád egy rendkívül jó minőségű keringtető olaj, amelyet kifejezetten a Morgan Construction Company és a Danieli által gyártott nagy sebességű, nem forgó tuskóhengerművek igen szigorú követelményeinek kielégítésére terveztek. Alkalmasak a hengerművek primer és finomcsapágyainak keringtető rendszereihez is. Kiváló minőségű alapolajokból és szabadalmaztatott adalékrendszerrel kombinálva készülnek, és nagyobb filmszilárdságot, valamint jobb kopási és kopási tulajdonságokat mutatnak. Az olajok jó nedvesíthetőséggel rendelkeznek, és kivételes tapadást és vékony filmréteg kialakulását teszik lehetővé a fogaskerekek, tengelyek, csapágyak, beállítóanyák és minden fogasléc rozsdásodás és korrózió elleni védelme érdekében. A Mobil Vacuoline 500 sorozat kiváló kopásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek kiküszöbölik a nagysebességű fogaskerekek kopását és kopását, ami különösen fontos a színesfém hengerlőknél, ahol a fogaskerekek nagyobb igénybevételnek vannak kitéve.
A Mobil Vacuoline 500 sorozatot jó emulziómentesítő képesség jellemzi, amely még erős vízszennyezés esetén is megmarad. A Mobil Vacuoline 500 sorozatú termékeket a berendezésgyártók ajánlják, és az évtizedek óta fenntartott kivételes minőségük miatt világszerte sok malomüzem üzemeltetője választja ezeket az olajokat.

A Mobil Vacuoline termékek világszerte ismertek és elismertek a kivételes minőségük, a K+F tapasztalatok alkalmazása és a hozzájuk kapcsolódó globális szakértői támogatás miatt. Kivételes minőségüknek köszönhetően a Mobil Vacuoline 500-as sorozatú olajok évtizedek óta keresettek a tuskóhengerléssel nem foglalkozó hengerművek üzemeltetői körében. A legmodernebb berendezésekben használt kenőanyagokkal szemben támasztott követelmények megértésében kulcsfontosságú tényező a világszerte működő hengerműgyártókkal való szoros együttműködés. Ez az együttműködés a megfelelő termékformulák kifejlesztéséhez vezet, amelyek közé tartozik a Mobil Vacuoline 500 termékcsalád, hogy megfeleljenek a legújabb hengerművek igényes követelményeinek, és hogy képesek legyenek olyan fejlett kenési technológiát kifejleszteni, amely megfelel vagy meghaladja a berendezések gyártásának egyre növekvő műszaki követelményeit. A Mobil Vacuoline 500 termékcsalád esetében a gyártókkal való együttműködés eredményeként olyan összetételt fejlesztettek ki, amely kiváló minőségű alapolajokon és egy speciálisan kiválasztott adalékanyag-komplexumon alapul, amely kivételes védelmet nyújt a kopás, rozsda és korrózió ellen, valamint kiváló emulziómentesítési képességet biztosít. Kiváló berendezésvédelmet, rendkívül megbízható működést és hosszú olajbetét élettartamot tesz lehetővé. A termék jellemzőinek és előnyeinek áttekintése az alábbi táblázatban található.

- A Mobil Vacuoline 500 sorozatú olajokat a Morgan tuskó nem forgó hengerművekben való használatra ajánlják vas- és színesfémek esetében egyaránt, valamint a Morgoil tartalék csapágyrendszerekben.
- Mobil A Vacuoline 525 a nagy sebességű tuskóhengerművek egykörös keringető kenőrendszeréhez ajánlott. Ezek a hengerművek több mint 105 m/s sebességgel működnek, a jövőben pedig 120 m/s feletti sebességet terveznek. Ezek a székelyek nagy terheléssel dolgoznak, és folyamatosan vízzel szennyezettek. A Mobil Vacuoline 525 olaj kiegyensúlyozott formulája hosszú időn keresztül lehetővé teszi a problémamentes tuskógyártást.
- A Mobil Vacuoline 500 sorozat többi fajtája a Morgan tuskó nem forgó hengerművekhez ajánlott, amelyek két kenési rendszerrel rendelkeznek. A magasabb viszkozitású olajokat az előhengerművekben, míg az alacsonyabb viszkozitásúakat a gyorsabb befejező hengerlőkben használják.
Rendelhető
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken!
390 608 Ft+ÁFA=496 073 Ft
Adatok
Tömeg
210 kg/db