Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

MOBILTHERM 610 208L
MOBILTHERM 610 208L
412 677 Ft+ÁFA=524 099 Ft

MOBILTHERM 610 208L

A Mobiltherm termékcsalád kiváló minőségű hőátadó olajok, amelyeket zárt indirekt fűtési rendszerekben való használatra terveztek. Magasan finomított alapolajokból készülnek, amelyek ellenállnak a termikus bomlásnak és a kémiai oxidációnak. Jó hőátadási hatásfokkal rendelkeznek, és viszkozitásuknak köszönhetően mind indításkor, mind működés közben normál hőmérsékleten azonnal szívnak. Ezen olajok lobbanáspontja nem csökken jelentősen, mivel az ajánlott üzemi hőmérséklettartományon belül ellenállnak a termikus bomlásnak. A Mobiltherm termékeket nagy hőstabilitás jellemzi, és hosszú élettartamúak, üledékképződés és viszkozitás-felhalmozódás nélkül. A fajlagos hőkapacitás és a hővezető képesség értékei lehetővé teszik a gyors hőelvezetést. A Mobiltherm hőátadó olajokat zárt és nyitott, lezárt, hideg olajos indirekt fűtési és hűtési alkalmazásokhoz ajánljuk minden típusú ipari folyamatban.

A Mobiltherm olajok a Mobil speciális folyadékok csoportjának fontos tagjai, amelyek a teljesítmény és a megbízhatóság hírnevét öregbítették még az igényes alkalmazásokban is. A kivételes termékminőség elérésének kulcsfontosságú tényezője a legkorszerűbb finomítási technikák alkalmazása. A Mobiltermikus olajok a következő tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkeznek:

A Mobiltherm 603 és Mobiltherm 605 olajok a táblázat szerinti olajhőmérséklet-tartományban nyitott és zárt rendszerekben használhatók, ahol a minimális leállítási hőmérséklet nem csökken -7°C alá. Mobila 610-es és 611-es termosztátokat lehetőleg nyitott termikus rendszerekhez tervezték, ahol megfelelő tartósságot biztosítanak. Mobila therm 611 magas, 294 °C feletti lobbanáspontja és nagyon alacsony habzása van. A Mobiltermikus olajokat nem szabad más olajokkal keverni, mivel ez befolyásolhatja kiváló termikus és oxidatív stabilitásukat, megváltoztathatja tulajdonságaikat, és megnehezítheti az olaj gyakorlati felhasználhatóságának meghatározására végzett elemzés következtetéseit. Ha az olajokat az ajánlott maximális hőmérsékletet meghaladó tartományokban használják, és a rendszer nincs felszerelve a magasabb hőmérsékleten történő működésre, például inert gázzal, például nitrogénnel való nyomás alá helyezéssel, gázzsák alakulhat ki. Magasabb hőmérsékleten azonban az olajbetét élettartama lerövidül, mivel a termikus degradáció mértéke jelentősen megnő az ajánlott határérték feletti hőmérsékleten. A jól megtervezett rendszerekben a fűtőelemet körülvevő olajfilm hőmérsékletének körülbelül 15°C-30°C-kal kell meghaladnia az olajtöltet hőmérsékletét. Ha ez a hőmérséklet magasabb, mint az ajánlott hőmérséklet, az olaj élettartama lerövidülhet, és lerakódások és iszap képződhetnek, ami korlátozza a hőátadási sebességet. A petróleumolajokhoz hasonlóan ezeket a hőátadó olajokat is kényszerített keringetésű rendszerekben kell használni. A konvekciótól függő hőátadó rendszerek nem teszik lehetővé a helyi túlmelegedés és a gyors olajkárosodás megelőzéséhez szükséges elég gyors áramlást. Ezenkívül ezeket az olajokat nem ajánlott olyan nyitott rendszerekben használni, ahol a forró olaj közvetlenül érintkezik a levegővel. Szivárgás esetén spontán meggyulladhat. Zárt, hideg olajjal lezárt, közvetett fűtő- vagy hűtőrendszerek minden típusú ipari folyamatban, amelyek a fenti táblázatban megadott maximális hőmérsékleten és légköri nyomáson működő olajhőmérsékleten üzemelnek.

Megfelel a követelményeknek és jóváhagyásoknak:

ISO VG 100
Ingatlan értéke
Olaj viszkozitása 40°C-on cSt-ban 113
Az olaj viszkozitása 100°C-on cSt-ban kifejezve 11,5
Lobbanáspont, ºC (ASTM D92) 250
Folyáspont, ºC, ASTM D 97 -6
Sűrűség 15 ºC-on kg/l, ASTM D 4052 0,88
Rendelhető
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken!
412 677 Ft+ÁFA=524 099 Ft
Adatok
Tömeg
200 kg/db