Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

MOBILMET 766 208L
MOBILMET 766 208L
484 989 Ft+ÁFA=615 937 Ft

MOBILMET 766 208L

A Mobilmet ® 760 termékcsalád kivételesen jó minőségű vágóolaj. Az olajok nem tartalmaznak klórt és igényes forgácsolási műveletekhez tervezték, különösen a nehezen megmunkálható acélok esetében. Ezek az olajok korróziót okoz a réz és ötvözetei esetében. Más csúcskategóriás vágóolajokkal összehasonlítva megfelelnek a következőknek Mobilmet 760 sorozatú olajok a legmagasabb igényeket a felületi felületkezelés, a meghosszabbított szerszám élettartam és a a késpenge felhalmozódásának korlátozása a forgács eltávolítása során. Élénk színük lehetővé teszi, hogy minden alkalommal a munkaterület torzításmentes megfigyelése és pontosabb tűrések elérése. Az olajok célja, az olajköd kialakulásának megakadályozása a szerszámgép közelében, amely hozzájárul a biztonságosabb és kellemesebb munkakörnyezet. Az átfogó fejlesztési megközelítésnek köszönhetően, amely lehetővé teszi az olajok használatát a modern szerszámgépeken és a a számos ügyfélreferenciának köszönhetően a Mobilmet 760 sorozat termékei sokak számára népszerű választássá váltak gépészeti üzemek.

A Mobilvágófolyadék-márka innovációjával és rendkívüli minőségével évek óta elismert megérdemelt népszerűsége. A Mobilmet 760 sorozat e termékcsoport jelentős tagjait képviseli. Ez a a termékösszetétel koncepciója kiváló teljesítményt mutat az alkalmazások széles skáláján, és ugyanakkor a a klór hiánya ökológiai és ártalmatlanítási szempontból is előnyös.

A Mobilmet 760 sorozat termékei nagy igénybevételű forgácsoláshoz ajánlottak, normál és kemény forgácsoláshoz egyaránt megmunkálható acélok. A konkrét alkalmazások közé tartoznak:
- Mobilmet 762 különösen alkalmas fúráshoz, mély lyukak fúrásához (20 mm átmérőig), vágáshoz, vágáshoz, vágáshoz, vágáshoz, vágáshoz, vágáshoz, vágáshoz, vágáshoz, vágáshoz, vágáshoz menetek és belső menetek, kis munkadarabok befogása és esztergálása - Mobilmet 763 ajánlott mély furatok fúrásához (20 mm-nél nagyobb átmérővel), fúráshoz, vágáshoz, vágáshoz menetek és belső menetek, marás, fogaskerék marás, marás, marás, szorítás és forduló
- Mobilmet 766-ot menetvágáshoz és menetvágáshoz, maráshoz, peremezéshez használják fogaskerekek, marás, gyalulás, szorítás és esztergálás
Rendelhető
Rendelésre! Kérem, érdeklődjön elérhetőségeinken!
484 989 Ft+ÁFA=615 937 Ft
Adatok
Tömeg
210 kg/db