Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

Mobil

Mobil
A Mobil márkanév mindig a teljesítmény, innováció és a tapasztalat szinonimája volt. A Mobil néven forgalmazott termékek kivívták a vásárlók megbecsülését és elismerését. A Mobil kenőanyagok használatával olyan magas szintű technológiai hátteret és termékskálát tudhat magáénak, amit vevők és gépgyártók tucatjai is elismeréssel emlegetnek világszerte.


Mobil 1
A világ elsőszámú motorolaja, „Number 1” teljesítménnyel. A Mobil 1 márkanév teljes motorolaj portfóliót ölel át, mely termékek motorok millióit védik a kopástól és ugyanannyi vezetőt kímélnek meg a bosszúságoktól, melyet a kopás és súrlódás okozhatnak. Egyedi formulájának köszönhetően a Mobil 1 termékcsalád a világ minden gépgyártójának megfelelő termékeket tartalmaz. Kiemelkedő védelmet biztosít a gépjárművek motorjainak kopás, és lerakódások ellen a legextrémebb üzemeltetési körülmények között is.


Mobil Super
A Mobil Super a legújabb generációs technológián alapuló terméksorozat, mely a legfrissebb fejlesztésű motorolajokat foglalja magába. A Mobil Super család termékei a legkorszerűbb motorok által támasztott követelményeket messzemenően túlteljesítik, ezáltal biztosítják a megbízható és költségkímélő, problémamentes üzemeltetést a legmostohább üzemeltetési körülmények között is.