Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

MOBIL DTE 21 - 20L

A MOBIL DTE kiváló minőségű, kopásgátló hidraulikaolajok.
A magas minőségű alapolajok és a kopásgátló adalékok optimális egyensúlya maximális kopásvédelmet és tisztaságot biztosít.
Hosszú ideig használhatók, és víz jelenlétében is jól szűrhetők.
A Mobil DTE 21 csúcsminőségű hidraulika olajat, a szivattyú- és hidraulikus elem gyártókkal közösen, speciálisan nagy nyomású és nagy teljesítményű szivattyúkkal ellátott, nehéz üzemű rendszerekben való használatra fejlesztették ki, a hidraulika rendszergyártók berendezéseivel extrém üzemi körülmények között végzett gyakorlati kísérletek eredményei felhasználásával.
A kísérletek főként Haegglunds Denison T6C/T5D szárnylapátos és P46 dugattyús, Rexroth Hydromatik dugattyús, Rexroth Sigma kettős fogaskerék-, Sauer Sundstrand 22 dugattyús és Vickers 35VQ25 szárnylapátos szivattyúkkal folytak.
A termék gondosan kiválasztott ásványi alapú bázisolajat és újszerű adalékkombinációt tartalmaz detergens (tisztító) hatóanyagokkal, tagjai tartós és optimális védelmet nyújtanak a kopással, korrózióval és lerakódás képződéssel szemben olyan kedvezőtlen üzemelési feltételek esetén is, mint például magas üzemi hőmérséklet vagy kis mennyiségű víz bejutása a hidraulikus rendszerbe.
A Mobil DTE 21 az általánosan elvárható tulajdonságokon kívül ellenőrzött demulgeáló képességgel és jó szűrhetőséggel is rendelkezik és a hidraulikus rendszert tisztán tartják. A hagyományos HLP hidraulikus olajokhoz képest magasabb minőségű és alkalmazási körük szélesebb.
Raktáron
Részletek
ISO VG: 10
Adatok
Tömeg
20 kg/db