Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

MOBIL ALMO 527 - 20L
MOBIL ALMO 527 - 20L
46 182 Ft+ÁFA=58 651 Ft

MOBIL ALMO 527 - 20L

Kenőanyagok pneumatikus kőzetfúró gépekhez és szerszámokhoz.

A Mobil Almo 500 sorozat tagjai kiváló minőségű kenőanyagok, melyeket elsősorban a felszíni és föld alatti bányászatban használt pneumatikus üzemű kőzetfúró gépekhez fejlesztettünk ki.
A Mobil Almo sorozat tagjai kiváló minőségű alapolajból, és kiváló kémiai stabilitást, valamint jó kopás- és korrózióvédelmet biztosító adalékokból készülnek.
Optimálisan kiegyensúlyozott termékek, jó tapadóképességűek, ugyanakkor elég jó emulzióképzők ahhoz, hogy fel tudják venni a légáramban levő nedvességet, csökkentve ezáltal a víz kopást és korróziót okozó hatását. Nem képeznek gyantaszerű lerakódásokat, melyek lelassult szelepműködést okoznának.
A Mobil Almo 500 termékek még víz jelenlétében is kiváló fémnedvesítő jellemzőkkel bírnak, így képesek fenntartani a folytonos olajfilmet. Mindezen tulajdonságaikon kívül kitűnő nagynyomásálló (EP) hatásuk is hozzájárul, hogy a berendezéseknek kiváló kenést, és hosszú élettartamot biztosítsanak.
A Mobil Almo 500 sorozat tagjai magas viszkozitás-indexű, alacsony folyáspontú termékek, jó kenést biztosítanak a levegő expanziója miatti alacsony hőmérsékleten, védenek a jegesedés miatti leállástól, miközben az esetleg magas hőmérsékleten működő fúrófejen is megfelelő kenőfilmet biztosítanak.
Az olajköd-képződés szintje rendkívül alacsony.

A termékek jellemzői és előnyei:
A Mobil Almo 500 sorozat tagjai optimálisan kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak, meghosszabbítják a berendezések élettartamát, és minimálisra csökkentik a karbantartási költségeket.
Kiváló kopásvédő hatásuk és jó kenőképességük miatt víz jelenlétében nemcsak a kopástól védik a berendezéseket, hanem a rozsda és korrózió ellen is.
Jó kémiai stabilitásuk révén megelőzik az iszap- és lerakódás-képződést, ezáltal csökkentik a karbantartás-igényt.

Felhasználási területek
A Mobil Almo 500 kenőanyagok használatát valamennyi pneumatikus kőzetfúró géphez ajánljuk, mind a felszíni, vagy föld alatti bányászat, mind az építőipar, és egyéb iparágak területén. Alkalmasak ütve és forgatva fúró szerszámokhoz egyaránt. A viszkozitási sorban minden évszakra, még szélsőséges környezeti hőmérséklet esetére is megtalálható a megfelelő termék.
 Pneumatikus működésű kőzetfúrók a felszíni és a föld alatti bányászat területén
 Pneumatikus működésű kőzetfúrók és légkalapácsok az építőipar és az útépítés területén
 Kőfejtésnél használt kőzetfúrók
 Ipari területeken használt ütve és forgatva fúró szerszámok
Raktáron
46 182 Ft+ÁFA=58 651 Ft
Adatok
Tömeg
20 kg/db