Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/653-90-88

MOTUL HYBRID 0W20 - 4L
MOTUL HYBRID 0W20 - 4L
14 724 Ft+ÁFA=18 700 Ft

MOTUL HYBRID 0W20 - 4L

MOTUL HYBRID 0W20 - 4L
MOTUL HYBRID 0W20 - 4L
MOTUL HYBRID 0W20 - 4L

Névváltozás:

MOTUL NGEN HYBRID 0W-20 - 4L

API SP;
ACEA GF-6A;
HONDA HYBRID;
KIA HYBRID;
NISSAN HYBRID;
TOYOTA HYBRID.

A MOTUL NGEN HYBRID 0W-20 egy alacsony viszkozitású, üzemanyag-takarékos személygépkocsi motorolaj, amelyet kifejezetten a benzines hibrid autók által támasztott kihívásoknak megfelelően fejlesztettek ki, mint például az üzemanyag hígulása, a víz emulziója, a nagyszámú leállítás/indítás és az alacsonyabb olajhőmérsékleten való működés.

Ez a legkorszerűbb összetételű olaj bio eredetű alapolajakat tartalmaz. Megfelelaz API SP szabványnak, és megvédi a csökkentett méretű motorokat az LSPI (Low Speed Pre-Ignition) veszélyeitől.

Kompatibilis a katalizátorral és részecskeszűrővel felszerelt, bioüzemanyagot használó hibrid (H.E.V.) és plug-in hibrid (P.H.E.V.) járművekkel.

Raktáron
14 724 Ft+ÁFA=18 700 Ft
Részletek

A 0W20 olaj alacsony súrlódású és nagyon alacsony HTHS (nagy hőmérsékletű nagy nyírás) viszkozitással rendelkezik.

Akkumulátoros elektromos járművekhez (B.E.V) is alkalmas, amelyek termikus benzinmotorral vannak felszerelve.

Kiválóan alkalmazható a modern benzinmotorokhoz, amelyekhez SAE 0W20 viszkozitású kenőanyagot vagy „Fuel Economy” (üzemanyag takarékos) kenőanyagot kell használni SAE 0W20 viszkozitási fokozatban:

Standard API SP és/vagy ILSAC GF-6A-t.

Kompatibilis a katalizátorokkal.

Ez a fajta olaj bizonyos motorokban nem használható, ezért amennyiben nem biztos a felhasználást illetően, a gyártó által kiadott kézi könyvet érdemes megnézni.

A Motul NGen Hybrid 0W20 kifejezetten a hibrid elektromos járművek, mint például a H.E.V., a P.H.E.V. és a B.E.V. speciális igényeinek megfelelően van kialakítva, ahol a hibrid jármű különböző működési fázisaiban a többszörös váratlan megállások és a benzinmotor indítása szerepel.

A hibrid járművek belső égésű motorjának ez a különleges működési módja a kenőanyag számára nagyon specifikus korlátozásokat eredményez, és ebben a Motul NGen Hybrid 0W20 teljes mértékben megfelel ezeknek a követelményeknek.

Adatok
Tömeg
4 kg/db